Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Trouble running a game??

Are you having problems setting up GB64 on your machine? Ask your questions in here!

Moderator: Jimbo

Alley
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Apr 18, 2008 1:07 am

Trouble running a game??

Fri Apr 18, 2008 1:22 am

I am using the CCS64 emulator and when loading some games it comes up as 'Ready' on the screen. Some games I can type run and it works. But with others the 'Run' word does not work, as it only allows two characters to be typed. What do I do??
merman
Cool Member
Cool Member
Contact:
Location: Skegness, UK
Posts: 406
Joined: Mon Sep 08, 2003 4:02 pm

Fri Apr 18, 2008 10:12 am

This could be one of several things.

You are trying to run the wrong file.

The file needs to be loaded ,8,1 since it autostarts.

And if you can only type two characters, do R then SHIFT+U and press Return. :wink:
Alley
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Apr 18, 2008 1:07 am

It Works.

Sun Apr 20, 2008 11:37 pm

Thanks Merman for responding.

Now I can relive my childhood. Yay!!

Return to “GB64 Help!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests